Valutaer:
Danmark

Forsendelse & Retur

Velkommen til vores online butik. Her kan du få den fulde information om forsendelse og retur.

Forsendelse:

1. Sikker Shipping garanteret: Når du bestiller elementer og kassen, vil vi modtage oplysninger og behandle ordrer inden for 24 timer, denne gang er inkluderet i samle varer, pakke, kontakt rederi og forsendelse af varerne.

2. Derefter pakken vil blive sendt ud efter bekræftet, international skibsfart metode EMS, DHL og andre muligheder, du kan tage. Når ordren er sendt ud, kan du få de sporingswebadresser og tal på din email-adresse som du bruger til at registrere på vores hjemmeside. Hvis varen er på lager, kan du få inden for 5-8 hverdage.

3. sikre den korrekte oplysninger, du giver, såsom modtager, adresse, e-mail, telefon, etc. Vi vil afsende varerne til dig i henhold til de oplysninger, så du bekræfte 100% korrekt.

4. Gennem trackingnumre kan du spore processen med din ordre. Sikker forsendelse er garanteret. Hvis du ikke modtager pakken i en måned fra den dato, vi sendte ud, så kontakt os og vi vil helt refundere dig betaling.

Retur & Exchange

Vi gør vores bedste for at give dig 100% tilfredshed. Hvis du ønsker at anvende et afkast, skal du først kontakte vores kundeservice og informeret om årsagen til returnering. Alle poster sendt tilbage til os skal være komplet i original stand med alle tags og etiketter: ubrugt, ikke slidt, ændres eller vasket, etc. Inden for 30 dage kan du nyde returrejse, i perioden krævede vi ikke at vende tilbage eller bytte . Shipping cost af afkast og udvekslinger opkræves af kunderne.

For Returns:

Retur kan sendes tilbage inden 7 dage efter modtagelsen, skal alle returvarer aldrig blevet brugt og i ny stand. Alle returnerede pakker skal være forsikret. Som for returnering rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt en 15% udsætning gebyr. Købere er altid ansvarlig for forsendelsesomkostninger.

For bytte:

Vi accepterer kun børser for nye og aldrig brugte ting med alt tilbehør og emballage. Send venligst igen elementerne inden for 7 dage efter modtagelsen. Alle retur pakker skal være forsikret, udvekslinger vil blive sendt ud inden for 5-7 dage, når afkastet er modtaget. Købere er altid ansvarlig for forsendelsesomkostninger.

Vigtig besked:

1. Selv om vi giver gratis forsendelse politik, vi ikke dækker fragtomkostninger for tilbagevenden. I betragtning af den tid og penge tidskrævende, vi helt sikkert sætte pris hvis du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer klare inden du afgiver ordren.

2. Kontakt vores kundeservice først at opnå returadressen.

3. Vi vil ikke være ansvarlig for taber, hvis den returnerede pakke vild under overførslen, skal originale posthus kvittering holdes at gøre krav på erstatning.

Ordreannullering

skal bestilles Annullering af en ordre før ordren er afsendt. Årsag, at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 12-24 timer efter ordrer placering, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Hvis anmoder om en annullering efter afsendt, vil ordren blive behandlet i overensstemmelse med returret. Håber du kan forstå i denne afgørende punkt.

Din tilfredshed er vores udøvelse, hvis du vil vides mere om vores produkter information, bare gratis kontakte os, vil vi servicere dig asap.
Copyright © 2018 www.buildmyark.com. Powered by Nike online store
Din IP adresse er: 54.226.179.247     nike sko | nike flyknit | nike air max