Valutaer:
Danmark

Fortrolighed

1. Hvordan beskytter vi dine personlige oplysninger?

Sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger er meget vigtigt for os. Vi hverken sælger eller lejer i hvert fald dine personlige oplysninger til tredjepart. Vi lægger vægt på en høj vurdering af din tillid, og vil bestræbe sig på at beskytte din sikkerhed og privatlivets fred forudsat personlige oplysninger til os, fordi vi bruger i vores Privacy Policy beskriver.

I udvekslingen af ​​oplysninger i processen, vil vi gøre vores yderste for at sikre sikkerhed gennem kryptering og sikkerhedssoftware input socket layer (SSL) information af dine oplysninger. Det er meget vigtigt at forhindre uautoriseret brug af din adgangskode eller indtaste din computer. Derfor, når du besøger webstedet, du er nødt til at stoppe efter du deler den samme computer til at yde øjeblikkelig frakobling med andre.

2. Hvilke personlige oplysninger indsamler vi bruger?

Hovedformålet med de personlige oplysninger, vi indsamler, er personlig og forbedre vores tjenester. Vi indsamler følgende oplysninger fra vores brugere:

De oplysninger, du giver til os:

Vi modtager alle de oplysninger, du indtaster opbevares i yderligere oplysninger om vores andre måder, såsom dit navn, e-mail-adresse, du giver til vores hjemmeside eller levere. Du kan vælge at give os nogle oplysninger, men du kan ikke være i stand til at drage fordel af mange af vores funktioner, såsom kommentare på dette websted, skal du oprette en bruger eller modtage e-mail-advarsler. Personlige oplysninger du giver, vil blive brugt til disse formål, for at opfylde dine krav til visse produkter og tjenester, tilpasset reklamer, du ser og kommunikere.

3. Hvordan bruger vi indsamlede oplysninger

◆ Vi kan bruge de oplysninger, vi indsamler til:

* Give, drive, forbedre og vedligeholde hjemmesiden.

* Tilpas og / eller tilpasse din kommunikation og shopping oplevelse.

* Bedre besvare dine anmodninger om kundeservice.

* Kommunikere med du forstår behovene i dit køb, kontooplysninger eller kundeservice.

* Kommunikere med dig om vores produkter og events, og andre salgsfremmende formål.

* Forbedre vores forretning.

* Indgiv konkurrencer, kampagner, undersøgelser eller andre site funktioner.

◆ Vi bruger cookies til:

* Husk dine indkøbskurv poster.

* Genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside.

* Opbevar dit brugernavn eller login-e (men ikke din adgangskode) for at gøre det nemmere at tilslutte.

* Sørg for, at brugeren har logget ind.

* Gør det muligt at bruge Express Checkout.

* Analyser besøgendes adfærd.

kommentar:

Hvis du ikke accepterer cookies, kan du justere indstillingerne for at blokere dem via din internetbrowser. Men hvis du stopper, vil du ikke være i stand til at bruge alle funktionerne i vores hjemmeside, herunder oprettelse af brugerkonti konfigurationsfiler tilknyttede brugerdefinerede funktioner.

4. er enig

◆ Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores fortrolighedspolitik.

◆ Ved at blive medlem af vores hjemmeside, accepterer du at dele et grundbeløb af oplysninger med resten af ​​samfundet, herunder dit brugernavn, by placering, personlige fotos og en række andre databaser. ? Deltag alle de ekstra funktioner, stedet og samfundet, og dele begivenheder, skal du ændre dine personlige indstillinger for at dele flere oplysninger, herunder alle dine brugergenereret indhold, din personlige profil side, alle de aktiviteter på stedet.
Copyright © 2018 www.buildmyark.com. Powered by Nike online store
Din IP adresse er: 54.162.8.185     nike sko | nike flyknit | nike air max